Sociëteit Nieuw-Vennep

Bijzonder: een ontmoetingsplek en vraagbaak voor senioren. Dat is de Sociëteit Nieuw-Vennep. Door aangescherpte overheidsregels krijgt een aantal senioren niet langer een indicatie voor dagverzorging of een plaats in een verzorgingstehuis. Om hen toch een plek te bieden, startte de gemeente Nieuw-Vennep in samenwerking met partners de Sociëteit. De Sociëteit heeft verschillende doelen: een gezellige ontmoetingsplek waar mensen elkaar vinden voor een kop koffie, een activiteit of een maaltijd. Daarnaast kunnen mensen terecht met praktische vragen of wanneer men iets leuks wil ondernemen. Zo biedt de Sociëteit hulp, zorg en activiteiten.

Wat hebben wij gedaan?

In samenwerking met de gemeente Nieuw-Vennep en haar partners hebben wij de gehele communicatiestrategie – de middelen, teksten, bekendmaking in de pers  bijvoorbeeld – rondom de Sociëteit uitgedacht en uitgevoerd.

Het resultaat?

De Sociëteit in Nieuw-Vennep is een daverend succes! Wekelijks wordt de ontmoetingsplek druk bezocht, steeds meer senioren die door nieuwe zorgregels tussen wal en schip vallen weten de Sociëteit te vinden. Kijk voor een actueel overzicht op Facebook.