NK Office 2015

Marketingmaterialen voor Microsoft-partners
12 augustus 2015

NK Office 2015

Upperside organiseerde in juni 2015 het allereerste Kampioenschap Office van Nederland. Ruim 30 studenten streden om de eerste plaats. Waarom? De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het wereldkampioenschap Microsoft Office Specialist 2015 in Dallas, Texas (USA).

Ruim 90 landen sturen hun beste studenten naar de Verenigde Staten om deel te nemen aan het wereldkampioenschap Microsoft Office Specialist. Het wereldkampioenschap Office wordt in 2015 voor de veertiende keer georganiseerd. In 2014 trok het evenement meer dan 400.000 kandidaten uit 130 landen. 123 deelnemers wisten het tot de finale te schoppen.

Wat hebben wij gedaan?

In opdracht van SLBdiensten, SURFmarket en Microsoft heeft Upperside de gehele communicatiecampagne ontwikkeld en in uitvoering gebracht. Ingezette middelen zijn onder andere een eigen campagne look en feel, teksten, online banners, stickers, leaflets, posters, fotografie en persberichten. Daarnaast verzorgde Upperside het volledige projectmanagement voor het NK Office 2015.

Het resultaat?

Een prachtige op maat gemaakte campagne met als hoogtepunt: het Nederlands kampioenschap Office 2015, dat plaatsvond bij Microsoft. De uitvoering van het project is volledig binnen het budget gebleven. De opdrachtgevers zijn enorm tevreden en laten de organisatie van het NK Office 2016 graag opnieuw aan Upperside over.