Microsoft Worldwide Partner Conference

Beurs: Automechanica 2014 in Frankfurt voor KONI – ITT
12 augustus 2015
ITT summit Rome
14 augustus 2015

Microsoft Worldwide Partner Conference

De Microsoft Worldwide Partner Conference is een vijfdaags evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Amerika: het belangrijkste en grootste Microsoft partnercongres. Zo’n 500 Microsoft-partners (resellers) komen samen om kennis te maken met de nieuwste Microsoft-innovaties en –strategieën. De WPC is het belangrijkste netwerkevenement voor directieleden. Het programma bestaat uit diverse presentaties, kennissessies, netwerkbijeenkomsten, lunches, diners, borrels en uitstapjes in de omgeving.

Wat hebben we gedaan?

Upperside organiseerde de Worldwide Partner Conference al in Boston, Houston, New Orléans, Washington en Los Angeles en verzorgde het gehele evenement van A tot Z: het projectmanagement, de uitwerking van het programma, het opstellen van het communicatieplan en de executie daarvan  inclusief alle bijbehorende communicatieuitingen, de tariefonderhandelingen en budgetbewaking, de hotelarrangementen, de begeleiding van onder andere de filmcrew en lokale evenementenbureaus en de algehele begeleiding tijdens de conferences in Amerika.

Het resultaat?

Uit de evaluatie onder alle deelnemers rolde het rapportcijfer 9 voor Upperside. 95% van de deelnemers gaf aan opnieuw deel te nemen.

Zij waren erbij! Referenties van Microsoft-partners

Danny Burlage, CTO Wortell
“Serina is someone that is very passionate about the job she does. She just walkes a mile longer, thinks a little bit further and does all this in a very natural way. Serina always smiles and brings across her enthusiasm.”

Mathieu Sponselee, Licentie Sales Specialist Microsoft Nederland
“Ik ken Serina als een zeer gedreven persoon die ik heb ontmoet in haar rol als organisator bij de World Wide Partner Conference. Tijdens de World Wide Partner events die ik heb bezocht gaf Serina een ieder de nodige aandacht. Tevens is ze zeer bedreven in het Nederlandse programma te bedenken en maakt ze dit altijd tot een succes.”