ITT summit Rome

ITT is fabrikant van zeer complexe en op maat gemaakte technologische oplossingen voor de energie-, transport- en industriële sector. Het bedrijf heeft 9400 medewerkers in 35 landen. ITT wilde haar 150 wereldwijde managers inspireren tijdens een inspiratiebijeenkomst in Rome, Italië. Upperside kreeg de opdracht deze summit te realiseren in februari 2015.

Aan de hand van twee thema’s – Collective Know-How en Bold Thinking – werd het programma vormgegeven: de sprekers en locaties werden hierop geselecteerd. De 150 managers werden onder meer getrakteerd op sight seeing bij the Bath of Caracalla, een rondleiding in het Pallazzo Calonne, een middag ‘out of the box-denken’ bij het bijzondere Officine Ferneto en diverse diners bij toonaangevende restaurants. Zo vond de afsluiting plaats in de ‘Villa Miani’: een hoogstaand diner en spectaculair eindfeest met uitzicht op Rome.

Wat hebben we gedaan?

Upperside organiseerde het gehele event: het programma, de communicatie, branding van het event, de selectie van het team, het juiste hotel, de verschillende venues, de menukeuze,  de organisatie van de openingsact en de bijbehorende financiële bewaking. Om de juiste locaties te kiezen en bezichtigingen te plannen werkte Upperside samen met een lokale Italiaanse vendor.

Het resultaat?

Uit de evaluatie bleek niets anders dan een zeer tevreden opdrachtgever en enthousiaste deelnemers: geweldige feedback. “Een bijzondere en leerzame tijd in Rome,” was de conclusie. Over een jaar vindt het event opnieuw plaats, en wordt Upperside weer ingeschakeld voor de organisatie.

Wat zegt de klant?

“Serina’s uitbereide kennis en ervaring zijn voor mij van onschatbare waarde geweest bij de organisatie van onze vierdaagse summit in Rome, met 150 deelnemers vanuit alle delen van de wereld. Zij was mijn rechterhand en adviseur bij de selectie van de locaties tot de zaalindeling, van het licht en geluid tot aan de tafeldecoraties. Als project manager is Serina secuur en gedetailleerd en neemt zij alle zorg uit handen waarbij ze tot het uiterste gaat om aan iedere wens te voldoen. Mede dankzij haar tomeloze inzet is de summit zo’n enorm succes geworden, de lat van ons volgend event ligt erg hoog!”

Keiko Claassen, Director of Communications