Beurs Innotrans in Berlijn voor KONI ITT

Campagne: Kinect in het onderwijs
12 augustus 2015
Beurs: Automechanica 2014 in Frankfurt voor KONI – ITT
12 augustus 2015

Beurs Innotrans in Berlijn voor KONI ITT

KONI-’s werelds grootste schokdemperproducent en onderdeel van wereldleider ITT – huurde Upperside in voor het organiseren van hun beursstand tijdens de Internationale beurs voor Railway technologie: Innotrans in de Berliner Messe 2014. De Innotrans is een tweejaarlijkse internationale handelsbeurs voor spoorwegtechnologie en rollend materieel.

Wat hebben wij gedaan?

Upperside organiseerde de gehele KONI-stand en nam het projectmanagement en de volledige organisatie van de beurs voor haar rekening. Van de projectplanning, de budgetbewaking en de standinrichting tot de selectie en inhuur van hostesses en de indeling van de standbemanning. Upperside managede alle contacten met vendoren.

Het resultaat?

Een uiterst tevreden en volledig ontzorgde opdrachtgever. Bezoekers spraken van een onuitwisbare beurservaring.

Wat zegt de klant?

“Upperside heeft voor ons de organisatie van drie grote beurzen in Duitsland uitstekend aangepakt. Met haar positieve, flexibele en oplossingsgerichte instelling wist Serina in korte tijd het team te enthousiasmeren en uit te dagen, om vervolgens met hen en de bestaande leveranciers de beurzen tot een groot succes te maken. Serina heeft bewezen een flexibel, gestructureerd en kalm ‘oog in de storm’ te zijn, met focus op het eindresultaat. Uitstekende coördinatie, tot in de puntjes verzorgd en een zeer prettige samenwerking.”

Clarissa Boomgaards, Marketing Manager -KONI