Beurs: IAA 2014 in Hannover voor KONI – ITT

ITT summit Rome
14 augustus 2015
Beurs: cegeka-dsa Corporatieplein
5 oktober 2015

Beurs: IAA 2014 in Hannover voor KONI – ITT

KONI – ’s werelds grootste schokdemperproducent en onderdeel van wereldmarktleider ITT – huurde Upperside in voor het organiseren van hun beursstand tijdens de Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) in de Hannover Messe in 2014. De IAA is dé Europese beurs voor bedrijfsvoertuigen en een enorm evenement tijdens de Hannover Messe.

Wat hebben we gedaan?

Upperside organiseerde de gehele KONI-stand en nam het projectmanagement en de volledige organisatie van de beurs voor haar rekening. Van de projectplanning, de budgetbewaking en de standinrichting tot de selectie en inhuur van hostesses en de indeling van de standbemanning. Upperside managede alle contacten met vendoren.

Het resultaat?

Een uiterst tevreden en volledig ontzorgde opdrachtgever! Bezoekers spraken van een onuitwisbare beurservaring.

Wat zegt de klant?

“Upperside heeft voor ons de organisatie van drie grote beurzen in Duitsland uitstekend aangepakt. Met haar positieve, flexibele en oplossingsgerichte instelling wist Serina in korte tijd het team te enthousiasmeren en uit te dagen, om vervolgens met hen en de bestaande leveranciers de beurzen tot een groot succes te maken. Serina heeft bewezen een flexibel, gestructureerd en kalm ‘oog in de storm’ te zijn, met focus op het eindresultaat. Uitstekende coördinatie, tot in de puntjes verzorgd en een zeer prettige samenwerking.”

Clarissa Boomgaards, Marketing Manager -KONI